ÖNEMLİ AÇIKLAMA ! ! !
Herkese iyi geceler, ForumTuttur yöneticileri olarak gerek forum üzerinden gerekse Twitter üzerinden zaman zaman Papara etkinlikleri, bazen ise bürolarımızın sponsor olduğu etkinlikler paylaşılıyor. Sizlerden hiç bir şey beklemeden, SIFIR beklenti içerisinde etkinliklerimizi açıyoruz. Fakat buna rağmen hâla saygısızca, özel mesaj yolu ile tehtit şantaj içerikli mesajlar atmaya devam eden üyelerimiz ne yazık ki mevcut. Bu tarz kullanıcılara ne forum sayfamızda nede takipçilerimiz arasında ne yazık ki YERLERİ YOKTUR. Farklı bir büronun belki de farklı bir forum etkinliğinde ödül kazanmış aktif bonusu bile mevcut, şans yüzünüze gülerek buradan da çekiliş kazananları listesine adını yazdırmış bir kullanıcımız, bonuslar eklenirken büro tarafından fark ediliyor ve AKTİF bir bonusunun olduğu söyleniyor, bu yüzden de hakkı yedek kullanıcıya devrediliyor. Sonrasında ben bonusu kullandım, bana hakkımı verin yoksa her yerde sizleri paylaşarım rezil ederim tarzında cümlelerle yöneticilerimize özel mesaj yolu ile saldırıda bulunuyor.
Bizler burada kimsenin hakkını kimseye yedirmeyiz. Her şey adil ve çıplaklık doğrultusunda ilerliyor. Buna müsade etmedik, hiç bir zaman da etmeyeceğiz.
*Bu tarz durumlarda yönetim kararı ile üyelerin otuz gün (#30) boyunca HİÇ BİR ETKİNLİĞE katılımı müsade edilmeyecektir. Eğer ki forumdan ayrılmak istiyorsanız @Hiddensugar adlı yöneticimize mesaj atıp hesabınızı kapatabilirsiniz.
*Her üyenin bu mesajı okuduğunu ve kabul ettiğini kuralın 14.05.2020 00:01'den sonra geçerliğinin başlayacağını bildiririz.
Forumda iyi vakit geçirmeniz dileği ile..
Forumtuttur Yönetim Kadrosu
Forumtuttur Yönetim Kadrosu