Crystal Palace; West Bromwich ve Fulham gibi savunması kötü, Leeds United gibi ilk hedefi hücum olan takımları yendi. Savunması sağlam takımlar karşısında büyük problemler yaşadı. Mourinho yönetiminde sağlam savunma anlayışı, Keane-Son ikilisinin bitiriciliğiyle zirveye yükselen Tottenham karşısında işi yine zor. Konuk takımın kazanacağını düşünüyorum.
Leicester ligde ve Avrupa'da art arda aldığı galibiyetlerle moral buldu. Brighton ligde kalma mücadelesi veriyor. Son aylarda sadece 1 galibiyetleri var. Leicester'ın bu maçı da kazanacağını düşünüyorum.
İlk yarısında zor gol bulunacağını düşünüyorum beşiktaş ve alanya ne kadar çok gol atsalarda bu maçta temkinli oynayacaklar bence iy 1.5 alt denenir.
Son galibiyetini 8 Kasım'da alan Başakşehir, bir aydır maç kazanamadı. Yıpratıcı bir PSG maçı oynadılar ve Avrupa'ya veda ettiler. Artık lige tam konsantre olarak dönecekler. Galibiyet serisine başlamalarını bekliyorum. Gaziantep ligin en dirençli takımlarından biri olsa da geçen sezon iki maçta da yenildiği Başakşehir'e diş geçiremez.