1. Para çekimi işlemi talep ediyorum belge istiyorsunuz hemen yanımda arkadaşım 3 bin tl sorgusuz sualsiz belgesiz çekim yapıyor
2.Belgelerim onaylanıyor bu seferde çekim talebi veriyorum bana canlı destekten ilgili birim mesai saatleri dışında yarın öğleden sonra tekrar bağlanın diyorsunuz.
3.Hesabıma tekrar giriş yapıyorum bakiyem 1300TL den 173TL ye düşmüş kontroldwn bakınca düzeltme yapılmış hani ilgili birim mesai dışındaydı yalancısınız dolandırcısınız
4.Canlı desteğe bağlanıp neden böyle birşey olduğunu soruyorum bana hayatımda ilk defa duyduğum salakça bir cevap veriyor bonusunuzu açık bırakmışsınız haksız kazanç yapmışsınız o yüzden düzeltme yapıldı demesi ve onun üzerine AÇIK BONUS nedir açıklarmısınız dediğimde cevaptan kaçıp email adresi verip burdan öğrenebilirsnz demesi yaptığınız iş tamamen dolandırcılık ve forum sitelerinde bundan sonra dolandırıcı bir site olarak tanıtacağım sizi ben işin parasında değilim ama abuk subuk cevaplar verip olaydan sıyrılmaya çalışan canlı destek biriminizin olması
…
Moderatör tarafında düzenlendi: