Arkadaşlar bugün Eda isminde bir temsilci beni arayarak yatırımsız ve çevrimsiz bir bonus tanımlayacağını , sitemizi denemenizi istiyoruz şeklinde bir arama sağladı tarafıma. Siteyi tanımam etmem , jestlerinden dolayı üye oldum. 20TL tanımladılar hesabıma bonanzaya girdim. Şansıma 2.5TL çevrime 478TL kazandım. Sonrasında bana bonusu çekebilmem için 20TL yatırım yapıp maksimum 100TL çekebileceğim iletildi. ( Kazandıktan sonra ) . Bende parayı istemediğimi Eda hanımın bana yatırımsız ve çevrimsiz olarak belirttiği için üye olduğumu belirttim. Kazancım sizde kalsın hesabımı kapatın lütfen dedim. Güzellik ile rica ettim. Şimdi beni bu şekilde üye yaptıktan sonra hesabımın kapatılması için 90 gün yalanını uyduruyorlar. Gerçekten para mara önemli değil burda niyet belli. İlerde bi gün ciddi rakam oynayacağız götü başı ayrı oynayacak belli. Benim her sitede üyeliğim yok lütfen kapatın diyorum ve kapatmıyorlar ısrarla. Kene gibiler resmen dikkat edin para falan yatırmayın sonradan kural koyarlar bu şekilde.
Şikayet açmamın sebebi parayı vermemeleri değil , hesabımı ısrarla kapatmadılar. Ben parayı istemediğimi ve hesabımın kapatılmasını rica ettim. 90 GÜN DE KAPANACAK TAMAMEN YALANDIR HİÇ BİR YERDE DE 90 GÜNDE HESAP FALAN KAPANMAZ. HERKESİN BİLGİSİ OLSUN
Farklı bir forumdada açtım konu , burada da açıyorum. Herkes bu sitenin ne mal olduğunu görsün.
Şikayet açmamın sebebi parayı vermemeleri değil , hesabımı ısrarla kapatmadılar. Ben parayı istemediğimi ve hesabımın kapatılmasını rica ettim. 90 GÜN DE KAPANACAK TAMAMEN YALANDIR HİÇ BİR YERDE DE 90 GÜNDE HESAP FALAN KAPANMAZ. HERKESİN BİLGİSİ OLSUN
Farklı bir forumdada açtım konu , burada da açıyorum. Herkes bu sitenin ne mal olduğunu görsün.