Matorbet, hep bir adim önde
Matorbet, hep bir adim önde Oyuna hep bir adim önde başla ve kazan. Matorbet kazandirir.
www.matorbet125.com
2 Mayıs 2022 00:00 – 5 Mayıs 2022 00:00 arasında tüm kullanıcılarımıza Extra Juicy™ oyununda geçerli freespin hediye ediyoruz.
1.Kimler faydalanabilir ?
02.05.2022 tarihinden önce üye olmuş kullanıcılar bonustan faydalanabilirler.
2. Ne kadar freespin veriyoruz ?
Daha önce yatırım sağlamış kullanıcılarımıza daha önce ki işlemlerine göre sürpriz miktarda.
Daha önce üye olmuş ve diğer hediyelerimizden faydalanmamış üyelerimize 10 adet.
3. Freespinlerle ne kadar çekim yapabilirim ?
Freespin sadece Extra Juicy oyununda geçerlidir. Nakite dönüştürdüğünüz freespin kazançlarınızla dilediğiniz alanda oyunlara katılım sağlayarak maksimum freepsin adetinizin 10 katı kadar çekim yapabilirsiniz. Hesaplarına 10 ve 15 adet freespin eklemesi yapılmış kullanıcılarımız sadece ve maksimum 100tl çekim yapabilrler.
4. Freepsinlerinizi bonus talep üzerinden Extra Juicy (Hediye Freespin) olarak talep etmelisiniz.
Extra Juicy™
3×5, 10 satırlık video slotu Extra Juicy™'de ekstra kazançlar sizi bekliyor. Kazanç çarpanının her dönüşte 1 kat arttığı 12 ücretsiz dönüşle başladığınız İLERLEMELİ ÇARPAN ÜCRETSİZ DÖNDÜRME ÇEMBERİNİ tetiklemek için birinci, üçüncü ve beşinci makaradaki gizli elmasları bulun. Tur sırasında üç Scatter sembolü, 60x'e kadar çarpan için özelliği 4 kata kadar yeniden tetikler.