MERHABALAR MEXC AJANS REFERANSIMA ÖZEL
12 Ağustos 00:00 - 26 Ağustos 19:00 Tarihleri Arasında
TOPLAM ÇEKİLEBİLİR ÖDÜLÜNÜZ YAKLAŞIK 48-55 DOLAR OLACAKTIR.
Üye olup KYC yaptığınızda hesabınıza otomatik 10 USDT Vadeli Bonus gelecek.
Piyasa emri kullanarak 1000$ ve üzeri spot hacmi yaparsanız çekilebilir 5 MX ve 166 DXGM Token kazanacaksınız.
Piyasa emri kullanarak 2000$ ve üzeri spot hacmi yaparsanız BU ETKİNLİKTEN çekilebilir 5 MX daha kazanacaksınız.
Piyasa emri kullanarak 3000$ ve üzeri spot hacmi yaparsanız ek olarak 20 USDT Vadeli Bonus kazanacaksınız.
3000$ ve Üzeri Spot Hacmi yaptığınız Taktirde,
30 USDT Vadeli Bonus ve 166 DXGM 1 Gün sonra dağıtılacaktır.
1000 Spot Hacmi etkinliğindeki MX ödülleri ayın 10. 20. ve 30. günlerinde dağıtılacak.
2000 Spot Hacmi etkinliğindeki MX ödülleri etkinlik bitiminden sonraki 7 iş günü içerisinde dağıtılacak.
Tüm bunlara ek olarak 10 Dolar ile bir kere 125x BTC açıp kapatırsanız görevden 5 USDT Vadeli İşlem Bonusu daha kazanacaksınız
Ana sayfadaki 1000$ yazan yerden ulaşabilirsiniz.
? 10 MX yaklaşık 13 USDT çekilebilir.
? 166 DXGM yaklaşık 6 USDT çekilebilir.
? 35 Dolar bonus yaklaşık 32 USDT çekilebilir.
KAYIT: Crypto Trading Platform | Buy Bitcoin, Ethereum, Altcoin, NFT, DeFi | MEXC Global
(mexc-1SgU3)
(Bana özel link burdan üye olmazsanız sorumlu değilim)
Not: Etkinlikte sınır limit tarih çekiliş vs. yoktur. Referansımdan üye olup işlemleri gerçekleştirmeniz yeterlidir.
Benim çevrem var çok üye getirebilirim diyen varsa ekstra odeme yaparım.TELEGRAMDAN mutlaka yazın.
Telegram: Eray Gül
12 Ağustos 00:00 - 26 Ağustos 19:00 Tarihleri Arasında
TOPLAM ÇEKİLEBİLİR ÖDÜLÜNÜZ YAKLAŞIK 48-55 DOLAR OLACAKTIR.
Üye olup KYC yaptığınızda hesabınıza otomatik 10 USDT Vadeli Bonus gelecek.
Piyasa emri kullanarak 1000$ ve üzeri spot hacmi yaparsanız çekilebilir 5 MX ve 166 DXGM Token kazanacaksınız.
Piyasa emri kullanarak 2000$ ve üzeri spot hacmi yaparsanız BU ETKİNLİKTEN çekilebilir 5 MX daha kazanacaksınız.
Piyasa emri kullanarak 3000$ ve üzeri spot hacmi yaparsanız ek olarak 20 USDT Vadeli Bonus kazanacaksınız.
3000$ ve Üzeri Spot Hacmi yaptığınız Taktirde,
30 USDT Vadeli Bonus ve 166 DXGM 1 Gün sonra dağıtılacaktır.
1000 Spot Hacmi etkinliğindeki MX ödülleri ayın 10. 20. ve 30. günlerinde dağıtılacak.
2000 Spot Hacmi etkinliğindeki MX ödülleri etkinlik bitiminden sonraki 7 iş günü içerisinde dağıtılacak.
Tüm bunlara ek olarak 10 Dolar ile bir kere 125x BTC açıp kapatırsanız görevden 5 USDT Vadeli İşlem Bonusu daha kazanacaksınız
Ana sayfadaki 1000$ yazan yerden ulaşabilirsiniz.
? 10 MX yaklaşık 13 USDT çekilebilir.
? 166 DXGM yaklaşık 6 USDT çekilebilir.
? 35 Dolar bonus yaklaşık 32 USDT çekilebilir.
KAYIT: Crypto Trading Platform | Buy Bitcoin, Ethereum, Altcoin, NFT, DeFi | MEXC Global
(mexc-1SgU3)
(Bana özel link burdan üye olmazsanız sorumlu değilim)
Not: Etkinlikte sınır limit tarih çekiliş vs. yoktur. Referansımdan üye olup işlemleri gerçekleştirmeniz yeterlidir.
Benim çevrem var çok üye getirebilirim diyen varsa ekstra odeme yaparım.TELEGRAMDAN mutlaka yazın.
Telegram: Eray Gül