Merhaba arkadaslar migros moneypay adinda yeni bir uygulama olusturdu ve bu uygulamada hesap olusturup kyc dogrulama yaptiktan sonra 150 tl degerinde hazir limit veriyor bu parayi 30 gūn sonra ōdūyosunuzve ōdedikce limitiniz artiyor kredi karti borcunuz bankada sicilniz bozuk olsa bile alabiliyorsunuz bu parayi makette alisveris yapabilirsiniz sigara dahil alinabiliyor altts nasil yapildigini anlaticagim isinize yarayabilir ben kullandim bizzat
Adim 1- Play Storede Moneypay yazip indirin
Adim 2- Ūyelik olusturun ūyelik olustururken arkadas davet kodu yerine ( om738423 ) Yazarsaniz ilk alisverisinizde ekstaradan 5 TL Kazanacaksiniz
3 - Hesap Dogrulamanizi Yapin Kimlik Felan Ve ardindan 48 Saat icerisinde onaylanip kullanima aciliyor krediniz ve ardindan migros sanal market veya migros magazalarindan QR ile ōdeme yaparak Alisveris yapabilirsiniz gayet kullanisli uygulama ihtiyaci olanlar mutlaka degerlendirsin
Adim 1- Play Storede Moneypay yazip indirin
Adim 2- Ūyelik olusturun ūyelik olustururken arkadas davet kodu yerine ( om738423 ) Yazarsaniz ilk alisverisinizde ekstaradan 5 TL Kazanacaksiniz
3 - Hesap Dogrulamanizi Yapin Kimlik Felan Ve ardindan 48 Saat icerisinde onaylanip kullanima aciliyor krediniz ve ardindan migros sanal market veya migros magazalarindan QR ile ōdeme yaparak Alisveris yapabilirsiniz gayet kullanisli uygulama ihtiyaci olanlar mutlaka degerlendirsin