Musclebet kural dışı işlem diyo genel kurallar da yazan kurala uymadilar site çalışanı olarak kendilerinde hata aramıyor lar bu sitede yaklaşık 2 seneye yakın üyeyim 1 sene 9 aydır burdayım ilk defa üye olduğum tarihten itibaren ilk defa böyle birşey yaptılar ve de söz hakkı vermeden direk bakiyeyi sildiler çalışan olarak hep kendilerini haklı gösteriyorlar bide sanki 1 aylık üyeyim 1 seneyi bitirmiş bir üyeye bu yapılır mı dimi kendilerinden utanmiyorlar bide dedikleri normal bakiyenizi ekledik çevriminizi yapabilirsiniz diyorlar utanamadan hatanın üstünü kapatıyor lar kurala uymdilar site çalışanı olarak kendilerini biz herşeyi yapariz diyorlar resmen resimler elimde herşey var resimler kanıtlar konuşmalar paylaşım yapilmadik yer bırakmicam Twitter tüm forum sayfasına destek çıkıp uzun yorum yapanlarada parada 20 TL destek yapicam kısa diyil uzun yazı ve destek o yorumları alıp siteye göndericem ben mail ve canlı destek ten herkese diyil yorumları secicem ve en az 5 kişiye olucak yardımlarınızı bekliyorum en azından düşüncenizi yazabilirsiniz bana teşekkürler arkadaşlar
Bide arkadaşlar utanmadan hiç garanti kazanç varmış bu ikisi kombine bu adamlar kombinenin ne olduğunu bilmiyorlar cahiller 2 senedir böyle oynuyorum canları şimdi bulmak istemisler kurala uymuyorlar genel kuralda yazıyor herşey bu sitede 1 sene 9 aydır burdayım ve hiç bir değer vermiyorlar üyelerine bunu heryere paylaşıcam durmucam da
Bide arkadaşlar utanmadan hiç garanti kazanç varmış bu ikisi kombine bu adamlar kombinenin ne olduğunu bilmiyorlar cahiller 2 senedir böyle oynuyorum canları şimdi bulmak istemisler kurala uymuyorlar genel kuralda yazıyor herşey bu sitede 1 sene 9 aydır burdayım ve hiç bir değer vermiyorlar üyelerine bunu heryere paylaşıcam durmucam da