KALICI HASAR VAR MI?
Prof. Dr. Kaya, kalıcı hasar olup olmadığının sorulması üzerine, "Temizlik işlemi yaptık, yüzeydeki materyalleri temizledik. Tıbben gereken işlemlerin hepsi yapıldı. Bu bile bir gün içinde çok büyük fark yarattı. Şimdi restorasyonla ilgili işlemleri adım adım planlıyoruz." şeklinde konuştu.
CENGİZ ZİYARETTEN SONRA AÇIKLAMA YAPTI: İYİYE GİDİŞ VAR
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Omar Elabdellaoui'yi ziyaret etti. Başkan Cengiz, ziyaretin ardından şunları söyledi:
"Üzücü bir olay. Bu geçen yılda kalan bir olay olsun. 2021'e değil, 2020'ye ait olsun. Morali iyi. Beni şaşırtan bunların peynir ekmek gibi satılması. Devletimizin bu konuda önlem alacağına güveniyorum. Başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'y çok teşekkür ediyorum. Bir Latin atasözü var; hasta yataktayken her şey 2. plandadır. Çok teşekkür ediyorum verilen destek için. Göz insanın en hassas organlarından birisi. Konuşmak için erken, iyiye doğru gidiş var. 1-2 hafta beklememiz gerekiyor sanırım."
NELER OLMUŞTU?
Norveçli futbolcu, yeni yıl kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması sonucu yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Omar Elabdellaoui'nin ameliyata alındığına dair haberler yalanlanırken Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenörler ile takım kaptanı Arda Turan'ın hastanede Norveçli futbolcunun yanında olduğu kaydedilmişti.