Bir kac şey söylemek istiyorum öncelikle ben 2 günde 3 etkinlik kazansam kendime kondurup 4.ye girmem bir kaç gün başkalarının da şansı olsun. Bu göreceli kavramdır ama sana çıkmıyor diye başkasının kendi cebinden yaptığı etkinlite bu kadar esip gürlemek yüzsüzlükten başka bir şey değil. Şu forum işlerini tamamen maddiyata dökmeyin zaten evdeyiz ya da sınırlı yaşıyoruz virüs olayına . Farklı konular konuşun maç takip edin zaman geçsin sosyal aktivite gibi zaman geçirmek için kullanın. Bugün sana cıkmaz yarın sana çıkar , bana 20 lira geldi diye zengin mi oldum ya da sen sana çıkmadı diye fakir mi oldun ? Senin olmayan bir şey için bu beklenti çok fazla , inanmiyorsan samimiyete girme forum ortamlarına . Harbiden niyetiniz iyi değil . Etkinlik için teşekkür ederim 20 lira için bir forumu övecek değilim ama izah ediyorlar şeffaf oluyorlar bence öyleler..Bana çıkmadığı zaman da sağlık olsun en azindan takip ettim vakit geçti diyorum önüme bakıyorum. Öyle düşünen arkadaşlara da tavsiye ederim. Herkese bol şans hayırlı geceler